Конна езда

Информация за:

Направете своята разходка, яздейки из долината. Заниманието е забавно за начинаещите, нуждаещи се от съвети, за напредналите и за малчуганите, решили да погледнат света от висок.

Нищо не може да замени удоволствието от езда в планинска местност – планинските склонове, чистият въздух, красивите изгледи, спокойният ход на коня или лудият галоп през зелени поляни и бистри потоци, тайните на вековната гора, вятърът в косите, песента на дивите птици. Ездата в природата може да продължи от няколко часа до няколко дневен преход със спане на палатки, в хижи или горски къщички за по-далечни дестинации. Ще ви предложим различни по сложност и продължителност маршрути. Ще се докоснете до девствената природа в планината.

Цена 30 EUR (60лв.) на човек

>Направете резервация

– Ако не сте яздили досега, можете да разчитате на спокоен кон и уверен инструктор, който е неотлъчно до вас и води коня на повод.

– За напредналите ездачи предизвикателствата са неизброими: пресечени терени, открити поляни, сложни горски пътеки, пресичане на реки, спиращи дъха природни пейзажи. Вие ще яздите редом с отличен инструктор, който познава добре планината.
Цената подлежи на отстъпка при предварителна резервация за група по-голяма от 5 души.

ГалерияПравила и условия на сайта